vineri, 23 septembrie 2016

In acest weekend la cinema

Iubitorii de film au parte de trei premiere. La Cinema City ruleaz\ `n acest weekend:
Berzele (Storks) o comedie animat\ `n regia lui Nicholas Stoller [i Doug Sweetland. Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-n\scu]i, s-au reprofilat. Ele nu mai expediaz\ bebelu[i, ci pachete. Când apare, îns\, o comand\ pentru un pui de om, cea mai competent\ barz\-curier trebuie s\ îndrepte problema [i s\ livreze copilul.


Caini, o dram\ românesc\ regizat\ de Bogdan Miric\ [i cu Drago[ Bucur, Vlad Ivanov [i Gheorghe Visu`n distribu]ie. Ac]iunea este plasat\ în apropierea grani]ei cu Ucraina. Roman, un tân\r de la ora[, ajunge într-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gând s\ vând\ p\mântul mo[tenit de la bunicul s\u care a murit cu câteva luni în urm\. În timp ce face demersurile pentru vânzarea mo[iei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. O senza]ie general\ de amenin]are plute[te în aer.



Cei sapte magnifici (The magnificent seven), un film de ac]iune cu Denzel Washington, Chris Pratt [i Ethan Hawke, `n regia lui Antoine Fuqua. Filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apeleaz\ la ajutorul a [apte pistolari pentru a sc\pa de bandi]ii ce îi exploateaz\ [i îi terorizeaz\.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu