marți, 3 mai 2016

Gimnastica / Cupa „Nadia Comaneci” editia a IV-a

CSM Onesti si Fundatia „Nadia Com\neci” au organizat `n perioada27-28 aprilie, cea de-a IV-a editie a Cupei „Nadia Com\neci”, competitie ce s-a adresat junioarelor III, nivel 1 si 2. La acest eveniment au participat 50 de sportive cu varste de la opt ani [i jum\atate la zece ani, gimnaste legitimate la 10 cluburi din tara.

 

„Din p\cate, anul acesta au participat mai pu]ine sportive decat anul trecut pentru c\ s-a nimerit `nainte de Paste.Nu am putut alege alt\ dat\ pentru derularea acestui concurs pentru c\ sunt programate alte competitii. Cu toate acestea, a fost o competi]ie frumoas\ pe care am desf\[urat-o chiar `n sala `n care se pregatea Nadia”, a declarat Ingrid Istrate, presedinta CSM One[ti.

Locul 1, la ambele competitii de individual compus, a fost premiat cu 500 de euro, locul 2 cu 150 de euro, iar locul 3 cu 75 de euro. Premiile au fost oferite de Fundatia Nadia Comaneci, cu sprijinul Dedeman si SCC Erbasu.
– junioare 3 nivel 2: 1. Miruna Cazan (CS Dinamo), 2. Ruth Damian (CSS Focsani), 3. Monica Ilie (CSS Dinamo).
– junioare 3, nivel 1: 1. Ella Milena Oprea (CS Dinamo), 2. Roberta Radu (CSS Dinamo), 3. Eva Mircioagă (CSS Dinamo).


În concursul pe aparate, castigatoarele primelor trei locuri la toate probele din competitie au fost recompensate cu premii constand în diplome, medalii, carti autobiografice „Scrisori catre o tanara gimnasta” (autor Nadia Comaneci), tricouri si rucsacuri personalizate. Toate participantele au primit tricouri personalizate si câte o carte „Scrisori catre o tanară gimnasta”.

Foto: csmonesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu