sâmbătă, 21 mai 2016

Bagam si noi, la Bacau, ceva?

Campioni mondiali si europeni participa la Timisoara Tango Festival

Unic in vestul tarii, Festivalul International de Tango Argentinian din Timisoara a ajuns la editia a IV-a.
Vreme de patru zile, peste 400 dansatori din peste 10 tari, campioni mondiali si europeni la tango argentinian, dansatori profesionisti sau amatori, participa la Timisoara Tango Festival, ce va avea loc intre 26 si 29 mai 2016.


Evenimentul este unul de anvergura, cu rezonanta marcanta atat in tara, cat si in plan international, fiind organizat de Scoala de Tango Argentinian „Tango Embrace”, din cadrul Asociatiei Art Embrace.
Vizibilitatea europeana a evenimentului este facilitata de cooptarea artistilor Fabián Peralta cu Josefina Bermúdez (Buenos Aires) – campioni mondiali Tango Salon 2006, Darko Dožić cu Sonja Živanović (Belgrad), Csongor Kicsi (Brasov, campionul european la Tango Salon in 2015) cu Juliana Magiolli (Sao Paulo), Endre Szeghalmi cu Andrea Serbán (Budapesta), Lucian Stan cu Raluca Aldea (Bucuresti), Horia Calin Pop cu Ioana Lascu (Cluj Napoca) si, mai ales, a invitatilor speciali: Germán Ballejo si Magdalena Gutierez (Buenos Aires) – direct de pe podiumul Campionatului Mondial la categoria Tango Salon din 2015.

Agenda celor patru zile de festival cuprinde atat seminarii, cat si Milongas (petreceri de zi si de seara), intr-o cunoscuta si frumoasa sala din Timisoara – Sala Vieneza, str.Ady Endre nr.11, precum si spectacole de referinta ale marilor artisti internationali, deja galonate la festivaluri de gen din Europa sau din lume.

Programul evenimentului:

Joi, 26 mai 2016

22:00 – 04:00 First Grand Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Horia Calin Pop si Ioana Lascu (Cluj Napoca - Romania), TDJ – Anca Madroane (Timisoara).

Vineri, 27 mai

14:00 – 18:00 Daily Milonga - intalnire dansanta cu TDJ – Claudiu Grosaru (Brasov);
22:00 – 04:00 Grand Serbian Milonga cu demonstratii de Tango Argentinian oferite de Germán Ballejo si Magdalena Gutierrez (Buenos Aires) si Darko Dožić cu Sonja Živanović (Belgrad), TDJ – Dark-Oh (Belgrad).

Sambata, 28 mai


14:00 – 18:00 Daily Milonga cu TDJ- Endre Szeghalmi (Budapesta);


Material preluat de pe Dance Sport News&Information; timisoaraexpress.ro

Noi la Bacau, poate facem un campionat de..ceva...de crapat seminte...poate acolo ar veni lumea, ca la dans, la tango, nu s-ar baaga nimeni. Soarta....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu