marți, 31 mai 2016

CAMPIONATUL MONDIAL DE DANS SPORTIV , WDSF WORLD DANCESPORT CHAMPIONSHIP JUNIOR II STANDARD , 4-5 iunie 2016, Timisoara , Romania.


Campionatul mondial este cel mai important eveniment al Federatiei Romane de Dans Sportiv, cat si al sportului romanesc din anul 2016, dat fiind faptul ca este pentru prima oara cand in Romania se organizeaza un Campionat Mondial la aceasta categorie . 
In cadrul acestuia vor participa campionii si vicecampionii din peste 45 de tari ale lumii. Prezenta unui numar impresionant de 72 de perechi, contribuie la anvergura si amploarea acestei manifestari sportive si culturale, in PREMIERA PENTRU TIMISOARA .
Pe langa oficiali ai Federatiei Romane de dans sportiv, vor asista si reprezentantii WORLD DANCE SPORT FEDERATION, prin brigada de oficiali exclusiv internationala. Juriul este format din 30 de personalitati marcante din peste 20 de  tari, printre care amintim: Ungaria, Germania, Italia , Franta, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Rusia, Olanda, Albania, Bulgaria, Serbia, Slovacia , cat si din Canada si Philippines.

Romania va fi reprezentata la aceasta competitie de perechea campioana Sebastian Zicoane - Anca Copos si perechea vicecampioana Laviniu Ionut Gradea – Alexandra Cristina Bujor.
Laviniu Ionut Gradea – Alexandra Cristina Bujor foto: facebook

Sebastian Zicoane - Anca Copos foto: facebook



Ceremonia de deschidere a Galelor finale, se va desfasura sambata, 4 iunie 2016, la ora 20, la Sala Constantin Jude, Timisoara. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu