joi, 10 martie 2016

Bacau - Premiere cinematografice din 11.03

Aventuri in Pattaya
Titlul original:Pattaya
Gen:Comedie 
Regizor: Franck Gastambide
Distributie: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Anouar Toubali
Franky şi Krimo visează să evadeze din monotonia cartierului lor, pentru a pleca într-o călătorie în celebra şi sulfuroasa staţiune balneară thailandeză, PATTAYA. Pentru a putea ajunge acolo cu cele mai mici costuri, celor doi amici le-a venit ideea năstruşnică de a-l înscrie, fără ştirea lui, pe piticul din cartierul lor, la campionatul mondial de box thailandez al Piticilor. Dar, ceea ce trebuia să reprezinte pentru ei o vacanţă de vis, se va transforma în aventura cea mai ciudată şi periculoasă din viaţa lor.



Seria Divergent:Allegiant part 1
Titlul original:The divergent series:Allegiant part 1
Gen:Aventuri / SF
Regizor: Robert Schwentke
Distributie: Zoë Kravitz, Theo James, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Maggie Q
După ce Evelyn Johnson, liderul celor fără facţiune şi mama lui Tobias Eaton, preia conducerea Chicago-ului şi decide să desfiinţeze sistemul facţiunilor, răzmeriţa ameninţă să cuprindă întregul oraş, întrucât un grup de oameni numiţi "Loialii" au în plan restabilirea păcii şi a facţiunilor. În urma difuzării videoclipului prin care Edith Prior anunţă nevoia de Divergenţi în afara oraşului, un grup restrâns printre care Tris şi Tobias trece dincolo de îngrăditură, unde este preluat de o agenţie secretă numită Biroul de Asistenţă Genetică. Adevăruri tulburătoare legate de societatea în care trăiesc ies la iveală şi vor schimba întru totul lumea cunoscută de populaţia oraşului Chicago.

Triple 9: Codul strazii
Titlul original:Triple 9
Gen:Crimă / Dramă
Regizor: John Hillcoat
Distributie: Woody Harrelson, Teresa Palmer, Michelle Ang, Kate Winslet, Gal Gadot, Chiwetel Ejiofor

Triple 9 spune povestea unui grup de poliţişti corupţi şantajaţi de mafia rusească în a comite un jaf imposibil. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Affleck) decide să ia atitudine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu