marți, 29 martie 2016

ADAMAS din nou pe podium

Sala Carantina din Braila a gazduit pe 26-27 martie cea de-a XI-a edi]ie a Cupei Braila Dance, competitie organizata de CDS Style Dance din localitate si Federatia Romana de Dans Sportiv. Pentru CDS ADAMAS Bacau acest eveniment a fost un bun prilej pentru a demonstra calitatea sportivilor sai care au obtinut urmatoarele rezultate:
-perechea Matei Teodoru-Ramona Strimbei, locul I clasa D 12-13 ani;
-perechea Andrei Ceaunas-Maria Renchez, locul I clasa E 16-35 ani;
-perechea Rares Balu-Patricia Rotaru, locul II clasa E 6-11 ani si locul VI ,finalisti,  in conucursul de Open Basic 6-11 ani;
-perechea Cosmin Ursu-Cristiana Chiper, locul III clasa D 14-15 ani (la prima participare la aceasta clasa).
De remarcat ca la aceasta competitie, CDS ADAMAS Bacau a avut mai multe perechi de debutanti (copii) care au avut o evolutie apreciabila, o parte dintre ei reusind sa prinda finalele concursurilor la care au fost inscrisi si, implicit, sa fie medaliati.

Urmatoarea competitie din calendarul competitional al F.R.D.S. are loc in weekend-ul care vine, la Bucuresti, DanceMaster, una din cele mai apreciate competitii la nivel european.

Patricia Rotaru, Rares Balu, Matei Teodoru si Ramona Strimbei, impreuna cu antrenorul Romeo Tanasa

Ramona si Matei pe primul loc al clasei D 12-13 ani

Maria Renchez, antrenorul Romeo Tanasa, Denisa Scripcaru si doua din perechile debutant

Denisa Scripcaru, Teona Iordache, Cristiana Chiper, Maria Renchez, Romeo Tanasa, Anrei Ceaunas, Cosmin Ursu si Andrian Florea

Cristiana si Cosmin pe locul III la debutul in clasa D 14-15 ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu