duminică, 2 octombrie 2016

Sportivii de la Adamas Bacau au punctat si la Bucuresti

Disputata la sfarsitul acestei saptamani, Cupa Violet desfasurata in Sala Apollo din capitala in organizarea ACS Violet Bucuresti si F.R.D.S.s-a bucurat de un numar foarte mare de participanti. Intre ei si trei perechi de dansatori sportivi bacauani, reprezentanti ai clubului Adamas. Asa cum ne-au obisnuit in ultima perioada, si de aceasta data dansatorii de la Adamas s-au clasat pe podiumul competitiilor, imbogatind visteria clubului cu inca 3 cupe si 8 medalii. 
Cel mai bun rezultat a fost inregistrat de perechea Marian Haidau-Bianca Arseni care s-au clasat pe locul I al Clasei D 16-35 de ani la sectiunea dansurilor latino-americane. Perechea formata din Mateo Ipate si Sonia Stelea s-a clasat pe locul III la Open Standard 12-13 ani, in timp ce Mario Ipate si Beatrice Ursan au reusit sa castige bronzul la Open Basic Standard 16-35 de ani precum si un loc VI, medaliat, in finala Clasei D 16-36 de ani la sectiunea dansurilor standard. Trebuie specificat pentru necunoscatori ca finalistii competitiilor de dans sportiv sunt toti medaliati, sportivii de pe podium primind si cupe. 
Urmatoarele competitii la care vor participa dansatorii sportivi de la ADAMAS vor avea loc peste doua saptamani, atunci cand vor participa la Cupa Romaniei, desfasurata anul acesta la Reghin dar si la Cupa Style Dance, competitie care va avea loc la Braila.

Bianca, Sonia, antrenorul Romeo Tanasa, Mateo si Marian.

Beatrice, antrenorul Romeo Tanasa si Mario.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu