marți, 18 octombrie 2016

Programul activităţilor cultural-educative din săptămâna 17 - 21 octombrie 2016 la Biblioteca Judeteana C Sturdza Bacau

Miercuri, 19 octombrie 2016
Secţia pentru Copii, Sala de Lectură şi Filialele: Energiei şi „Ştefan cel Mare”

Comemorează 55 ani de la moartea lui Mihail Sadoveanu (1880–1961) scriitor, academician, prin expoziţii de carte, realizate de Nicoleta Munteanu, Diana Toma, Lucica Ababei şi Marinela Tofănescu.
Scriitor, povestitor, nuvelist, romancier, academician şi om politic român. Este considerat unul dintre cei mai importanţi prozatori români din prima jumătate a secolului XX. Opera sa se poate grupa în câteva faze care corespund unor direcţii sau curente literare dominante într-o anumită epocă: o primă etapă sămănătoristă, cea de început, a primelor încercări, nuvele şi povestiri, o a doua mitico-simbolică, din perioada interbelică (reflectată în romane precum Creanga de aur sau Divanul persian), precum şi o ultimă fază care corespunde realismului socialist, în acord cu perioada socialist-comunistă la care Sadoveanu va adera ideologic.

Vineri, 21 octombrie 2016,  orele 16.00 – 18.00– Sala Multimedia din sediul central al Bibliotecii Județene ”C. Sturdza” Bacău – Aleea Parcului, nr. 9

Activitate de dezvoltare personală susținută de Marius Spiridon, autor, coach și consultant în dezvoltare personală.
Activitatea este oferită de Asociația Sprijin pentru Părinți - furnizor de servicii sociale și de formare profesională a adulților - și este dedicată partenerilor și specialiștilor care doresc să fie informați prin intermediul acestui tip de programe.
Activitatea vine în sprijinul mediatizării serviciilor oferite de Asociația Sprijin pentru Părinți  în cadrul comunității băcăuane și încurajării parteneriatului public - privat.

Coordonatori activitate: psiholog. Adriana Roșu și șef birou, Crina Ifrim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu