joi, 27 octombrie 2016

Lansare discografica / Balkan feat.Glorya - ”Daca pleci”

Balkan feat.Glorya au o colaborare frumoasa din care se nasc piese numai una si una. Dupa “Calator”, “Tablou” si “Cenusareasa”, cei doi artisti  lanseaza azi single-ul”Daca pleci”, insotit si de un frumos videoclip.
“Piesa „Daca pleci” face parte din proiectul nostru „Glorya & Balkan” la care lucram de aproximativ doi ani si ne bucuram de un feedback foarte bun din partea oamenilor. Am lucrat cu Rolla7 Production si Sprint Music  la aceasta  piesa iar  pe partea video cu New Vision Production si  pe aceasta cale le multumim! Pe viitor pregatim piese noi in aceeasi formula (Balkan & Glorya) si diferite colaborari. Noi va multumim pentru sustinere si ne bucuram ca muzica noastra ajunge la voi”, spune Balkan.
“Ma bucur cu fiecare piesa lansata ca publicul sustine in continuare acest proiect si le multumesc pe aceasta cale tuturor si nu in ultimul rand oamenilor care ne-au sustinut inca de la inceput de drum. Noua noastra piesa are la baza o echipa noua, fiind vorba de Rolla7 Production, in colaborare cu Sprint Music, cei cu care colaboram foarte bine profesional. Este o piesa emotionanta care reflecta starile prin care trece un cuplu odata cu trecerea timpului. Mi-as dori ca publicul sa primeasca cu bucurie piesa si videoclipul de regia caruia s-a ocupat Inel Bogdan, caruia ne dorim sa-i multumim si lui foarte mult”, a adaugat si Glorya.


Compozitori: Oancea Emanuela, Buzea Florin
Textier: Oancea Emanuela, Balcan Florin Traian,

Haralambe Gloria Felicia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu