marți, 11 octombrie 2016

"Seniori de aur ", medalie de bronz mondial !

Dansul sportiv romanesc si-a confirmat inca odata valoarea, de aceasta data la American Dance Sport Festival, competitie derulta weekend-ul trecut (8-9 octombrie) in Clarck Athletic Center de la Universitatea Massachusetts din Boston.
Competitia Americana a cuprins si Campionatul Mondial de Seniori 1Standard precum si Campionatul Mondial de Seniori 1 de 10 Dansuri.Cel mai important rezultat pentru Romania a fost cel al perechii Sorin Dumitru Simion-Florentina Constantinescu, cei doi reusind clasarea pe a III-a treapta a podiumului, trecandu-si in cont medaliile de bronz la Campionatul Mondial de Seniori 1 de 10 Dansuri.

La Campionatul Mondial de Seniori 1 Standard, Romania a fost
reprezentata de perechile Sorin Dumitru Simion-Florentina Constantinescu si Silviu Adrian Nedelcu-Nicoleta Nedelcu, ambele perechi evoluand pana in semifinale acolo unde au ocupat locul 7, respectiv 11. Imbucurator este si faptul ca evolutia de la aceasta editie a Campionatului Mondial de Seniori 1 Standard le-a adus puncte importante sportivilor romani, fapt ce le-a adus urcari semnificative in Clasamentul Mondial de Ranking.

Tot in competitia americana a fost inclus si concursul Adult Latin WDSF World Open Boston, la care, intre cele mai bune perechi la nivel mondial, a participat si perechea noastra compusa din Ionut Alexandru Miculescu si Andra Pacurar, care au reusit calificarea in finala unde au terminat competitia pe locul V. Ionut si Andra sunt cotati in acest moment pe locul 34 mondial in clasamentul World Ranking Adult Latin al WDSF.

La Adult Standard perechea formata din Rares Cojoc-Adreea Matei s-au situat in finala pe locul 6.
Romania se intoarce de la Boston cu inca doua medalii de bronz cucerite de perechea Paolo Campigotto-Alina Petre care au participat la categoria Adult Standard Divizia de Profesionisti, rezultat ce le-a permis o ascensiune de trei locuri in clasamentul mondial de specialitate, de pe 18 pe locul 15.
La competitia americana, Romania a avut un reprezentant si in randul juratilor prin arbitrul international Mircea Gavrila.



WDSF World DanceSport Championships Senior I Ten Dance

1. Ruben Viciana Lopez & Eva Moya (ESP)
2. Michal Mladek & Sarka Hesova (CZE)
3. Simon Sorin Dumitru & Constantinescu Florentina (ROU)
4. Frederick Roesler & Janine Rusher (GER)
5. Salvatore Calio' & Agata Maiorana (ITA)

6. Peter Psenak - Drahoslava Psenakova (SVK)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu