luni, 17 octombrie 2016

Dans Sportiv / Adamas pe podium si la Braila

Sala Carantina din Braila a gazduit sambata, 15 octombrie, Cupa Style Dance la Dans Sportiv, cometitie organizata de clubul brailean Style Dance sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.). Clubul de Dans Sportiv Adamas Bacau a participat la acest eveniment cu mai multi sportivi, care, impreuna au acumulat 7 cupe si 13 medalii. Cele mai bune evolutii le-au avut perechile Matei Teodoru-Ramona Strimbei, locul I la Open Basic 12-15 ani Standard [i Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul I clasa E 12-15 ani. In competitia de Open Basic 6-11 ani 8 dansuri, perechea Rares Balau-Patricia Rotaru s-a calificat in finala unde au terminat pe locul IV.
La competitia braileana bacauanii au punctat si in concursurile de debutanti, acolo unde perechea Cosmin Grapcenco-Mateea Nicoara au castigat medaliile de argint la categoria 8-9 ani, vals lent si cha-cha-cha, pe locul II terminand si perechea Victor Gruia-Timeea Fechet, tot la doua dansuri dar la categorie de varsta 4-7 ani.
La “fete solo”, Bianca Condopol s-a clasat pe II in competitia de vals lent 4-7 ani iar Timeea Fechet a fost pe VII, Mateea Nicoara a luat locul III la 8-9 ani cha-cha-cha iar Denisa Bercaru a castigat argintul la vals lent si locul IV la Cha-cha-cha, categoria de varsta 10-11 ani.

Urmatoarea competitie la care vor participa sportivii de la Adamas se va desfasura duminica, 23 octombrie, la Iasi, acolo unde se va disputa Cupa Iasului, eveniment organizat de Clubul Reflex din localitate si F.R.D.S.
Cosmin si Mateea


Matei si Ramona pe locul I

Victor si Ilinca pe locul I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu