sâmbătă, 1 octombrie 2016

Gipsy Casual vrea sa-i cucereasca pe arabi! / Lansare Discografica

Au cucerit Turcia cu piesele “Bate toba mare” si  “Khelushka”, iar acum trupa Gipsy Casual se gandeste serios sa ii impresioneze si pe arabi, ba chiar sa ajunga cu muzica lor la seici. Din aceasta dorinta s-a compus si noul single Gipsy Casual – “Yalla Ya Habibi”, pentru care s-a filmat un videoclip incendiar la ruinele Cetatii Histria. Gipsy Casual lanseaza azi un super remix care poarta amprenta lui Dj LLP, pentru noul lor single,  “Yalla Ya Habibi”.
 “Noua noastra piesa pe care am lansat-o, “Yalla Ya Habibi”, este una din cele ma mari provocari si asa cum era normal trebuie sa beneficieze si de un super remix! Prin acest single noi vrem sa castigam partea araba ca si public! Vrem sa ajungem la seici si sa-i facem sa danseze pe muzica noastraJ! Ne dorim ca piesele noastre sa se auda si pe radiourile din zona araba. Anul acesta i-am cucerit definitiv pe turci!”, spune Mihaita Manu, liderul trupei Gipsy Casual.
“Protagonistii videoclipului si ai noului single “Yalla Ya Habibi” sunt Antonio si Gya – care va aparea cu o imagine inedita pentru Romania. Va invitam sa descoperiti acest lucru in videoclip! O sa va placa! Am filmat la ruinele Cetatii Histria”, a mai completat Mihaita Manu.
Piesa a fost compusa de Andrei Marius, care este si component al trupei Gipsy Casual, in colaborare cu Mihaita Manu. Proiectul se lanseaza, ca de obicei, in colaborare cu Sprint Music.
Compozitori –Marcu Manu, Andrei Marius
Textier –  Marcu Manu
Aranjor – Andrei Marius

Remix : Dj LLP

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu