duminică, 16 octombrie 2016

Dans Sportiv /Juniorii romani au confirmat la Mondiale

Lupta apriga la Palatul Republicii din Chisinau acolo unde s-a
desfasurat sambata, 15 octombrie, competia internationala de dans
sportiv “Chisinau Open 2016”, reuniune care a cuprins si Campionatul Mondial de Juniori II (14-15 ani) la sectiunea dansurilor latino-americane la intrecerea careia s-au aliniat 66 de cupluri nationale.

  La “mondialul” juniorilor II au participat perechile campioane si
vicecampioane din toate colturile lumii, Romania fiind reprezentata de perechea Mihai Cristian-Raluca Andrei (pereche legitimate la clubul “Generatia 9” din Bucuresti), din postura de campioni ai Romaniei si de Marius Eric Nitu-Antonia Iosub (sportivi ai cluburilor “Alessia Dance”Bucuresti si “Dance Energy” Iasi), perechea vicecampioana.

Dupa momentele de foc ale calificarilor, sportivii nostri au luptat pana au ajuns in finala competitiei acolo unde au fost detronati doar de perechile din Rusia si din Republica Moldova. La finalul competitiei Marius Eric Nitu si Antonia Iosub s-au clasat pe locul V iar Mihai Cristian si Raluca Andrei au terminat pe VI.

Evolutia dansatorilor nostri a fost una de mare exceptie, apreciata de toti cei prezenti la aceasta confruntare, fiind un real motiv de bucurie pentru tot sportul romanesc si demostrand inca odata cresterea de nivel a dansului sportiv din tara noastra la nivel mondial. Reamintim ca, in anul 2016 Romania este pe primul loc in lume, la egalitate cu Italia, la numarul de medalii obtinute in dansul sportiv, inainte Germaniei sau a Rusiei.






Junior II Latin, WDSF World Championship  Chisinau - Moldova  15 October 2016
RANKING FINAL
1.    Artem Nasretdinov - Elizaveta Semashko//RUS
2.    Vladislav Untu - Alexandrina Olteanu//MDA
3.    Veaceslav Nagailic - Nina Dudoglo//MDA
4.    Maxim Lozitsky - Victoria Belkina//RUS
5.    Nitu Eric Marius - Iosub Antonia Ioana//ROU
6.    Mihai Alexandru Cristian - Andrei Raluca Maria//ROU

7.    Antonio Mosa - Mihaela Antonova//FRA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu