joi, 10 noiembrie 2016

Noi succese internationale pentru sportivii romani

In timp ce acasa, peste o mie cinci sute sportivi s-au intrecut la sfarsitul saptamanii trecute in cea mai populara competitie interna, Campionatul National de Clase, competitie ce s-a desfasurat la Sibiu, cateva perechi de dansatori sportivi romani au participat la mai multe campionate mondiale si competitii internationale.

Cele mai bune rezultate le-au inregistrat perechile participante la un concurs desfasurat la in China la Nanjing unde sportivii nostri au cucerit medaliile de aur la Juniori II (14-15 ani), prin Alin Zicoane-Anca Copos la sectiunea Standard, respectiv Cristian Mihai-Raluca Andrei la sectiunea Latino.


Un rezultat important a inregistrat si perechea noastra campioana la Adult Latin, Paul Moldovan-Cristina Tatar, care la acest moment este clasata pe locul 16 mondial si care au participat la WDSF World Open Ankara, unde au reusit sa cucereasca medaliile de bronz. La aceeasi competitie din Turcia a participat si perechea formata din Ion Alexandru si Diana Andreea Toma care s-a clasat locul VII, la cateva sutimi de punct de finala.


Capitala Poloniei a gazduit, in acelasi timp, Cupa Europeana de Dans Sportiv la categoria Adult Standard, unde perechea Rares Cojoc-Ada Matei s-a calificat in finala ocupand locul VI. Tot la Varsovia s-a disputat si Campionatul Mondial de Juniori II -10 Dansuri, unde participantii nostri, perechea Laviniu Ionut Gradea-Alexandra Bujor au incheiat competitia pe locul VII.

In Germania, la Dresda, s-a disputat o competitie Open international adresata seniorilor. Sportivii nostri, Marius Momocea-Suzana Bunescu, la categoria Seniori I, sectiunea Latino s-au clasat pe locul 16.


Nu in ultimul rand, perechea Tudor Muresan-Ada Precup, la Campionatul Mondial de 10 Dansuri adresat categoriei tineret (Youth) desfasurat la Riga au ocupat locul 23.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu