joi, 24 noiembrie 2016

Incepe un nou sezon de patinaj la Gepex / Comunicat de presa

Deschidem un nou sezon de distractie si voie buna la Patinoarul Gepex!
Patinoarul Gepex, din incinta Gepex Park din Bacau, isi redeschide portile in data de 25 noiembrie la ora 17:00 pentru un nou sezon de gheata si patine!
Patinoarul este deschis intre orele 12:00 si 23:00 de luni pana vineri si intre orele 10:00 si 23:00 sambata si duminica. Suprafata de 1.800 mp, muzica buna, bauturile calde si mancarea delicioasa sustin distractia in fiecare zi la Patinoarul Gepex.
Tarifele de acces pentru pasionatii de patinaj sunt urmatoarele: de luni pana joi, tariful este de 10 lei, pentru o singura intrare si respectiv 15 lei de vineri pana duminica si de sarbatorile legale, fara limita de timp in intervalele orare mentionate. Cei impatimiti pot alege abonamentele de 80 lei pentru 14 zile sau cele de 150 lei pentru 30 de zile si vor avea acces nelimitat pe gheata.
Cei care nu detin patine proprii si vor sa inchirieze, o pot face pentru o taxa de 10 lei sau gratuit in fiecare zi, dupa orele 20:00. Acestia nu trebuie sa isi faca griji in privinta masurii, deoarece patinoarul este dotat cu peste 400 de perechi de patine, cu masuri cuprinse intre 26 si 46. 
Patinoarul Gepex se bucura de dimensiuni olimpice, pentru ca voi sa va bucurati de patinaj in voie. De asemenea, toti clientii nostri, din oras sau din afara localitatatii beneficiaza de o parcare amenajata.
Accesul in incinta Gepex Park se face din Str. Stefan cel Mare Nr. 8 bis, iar mai multe relatii si informatii se pot obtine la numerele de telefon: 0732.010.845 sau pe www.gepexpark.ro.

Gepex Park - Sanatate si divertisment! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu