marți, 22 martie 2022

Bogdan Ioan a revenit cu single-ul „Gemini”, însoțit și de videoclip

 


După ce în ianuarie Bogdan Ioan ne invita să medităm asupra existenței noastre, acum artistul a revenit cu o piesă menită să ne transmită o stare de bine, caracteristică începutului de primăvară, intitulată „Gemini”. Precum mugurii care încep iar să înflorească, așa și Bogdan Ioan vorbește în discursul lui muzical despre sentimentele resimțite la începutul unei frumoase povești de iubire, care este pe cale să prindă contur.

Piesa disco-pop a fost scrisă de Iuliana Pușchilă și compusă de Marius Rozsdas (cunoscut sub numele de Magic Juice), cel din urmă s-a ocupându-se și de producția track-ului. În plus, acesta a lucrat cu Alex Psaroudakis la mix-ul și master-ul cântecului.

Videoclipul a fost regizat de Dorck și este alcătuit din mai multe cadre inspirate din tendințele virale de pe TikTok.

Bogdan Ioan a declarat: „Gemini ilustrează începutul acela de relație sau, mai bine zis, flirtul dinaintea unei relații. Pentru mine, fata care m-a marcat de la prima apariție se întâmplă să fie în zodia gemeni și, povestind cu producătorul piesei, Magic Juice, și cu Iuliana Pușchilă, cea care s-a ocupat de text, am ajuns la această idee. Fiecare dintre noi are o compatibilitate mai mare cu anumite zodii, iar kryponita mea este Gemini.”

Bogdan Ioan - Gemini - https://www.youtube.com/watch?v=0c5pBiMc3rQ

Muzica: Magic Juice (Rozsdas Marius)

Text: Iuliana Puschila

Label: MediaPro Music


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu