miercuri, 21 martie 2018

Lansare Discografică/ Roxana Nemes - Luni

Roxana Nemes - Luni
Muzica:Iolanda Boban
Text:Iolanda Boban&Roxana Nemeș
Orchestrație:Mihai Grecan & Ionuț Andrei-Alexandru (Acxel).
Mix&Master:Acxel & Mihai Grecan
Se spune că ziua de luni ar fi cea mai nefericită din timpul săptămânii. S-a spus de atât de multe ori încât afirmația asta aproape că a depășit stadiul de mit.

Dar cum dragostea sparge toate barierele și scoate tot ce e mai frumos din noi, iată că îndrăgita artistă Roxana Nemeș dorește să ne reamintească asta la fiecare început de săptămână, prin noul single al ei, “Luni”. O melodie plină de pozitivism, “croită” chiar după trăirile și emoțiile Roxanei, avute în ultimile luni de zile: “Am compus versurile împreună cu Iolanda Boban și am mers pe ideea că ziua de luni este considerată mai de toată lumea ca fiind o zi grea. Însă eu cred că fiecare zi poate fi așa cum alegem noi să o privim. Iar dacă alegerea ne aparține, atunci de ce să nu îmbrățisăm și ziua de luni pentru a o lăsa să ne ofere tot ce are ea mai bun?!”.
Așadar, după succesul avut cu “Drog Letal”, Roxana Nemeș lansează “Luni”, un single la care și-a adus contribuția Roxana impreuna cu Iolanda Boban, pe muzică și text, orchestrația fiind realizată de Mihai Grecan și Ionuț Andrei-Alexandru (Acxel), aceștia fiind și cei care s-au ocupat de Mix &Master.
Rezultatul? Cel mai bun reminder că și luni se pot întâmpla minuni!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu