miercuri, 21 martie 2018

A început C.N. de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori

Bazinul de Înot din Bacău este începând de astăzi și până duminică, 25 martie, gazda Campionatului Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori,competiție ce reunește la start aproximativ 380 de sportivi din toată țara înscriși la masculin (Seniori- 19 ani și mai mari, Tineret- 17-8 ani, Juniori 15-16 ani) și feminin (Senioare- 18 ani și mai mari, Tineret - 16-17 ani, Junioare - 14-15 ani). Aceștia se vor lupta pentru medalii, dar și pentru biletele de participare la diferite competiții internaționale. Și asta pentru că Naționalele de Înot de la Bacău constituie criteriu de selecție a loturilor naționale ce vor participa la Europenele de Seniori de la Glasgow, Europenele de Juniori de la Helsinki și Olimpiada de Tineret de la Buenos Aires.
Bacăul se prezintă în competiție cu 15 înotători legitimați la trei cluburi, după cum urmează:

CSM Bacău- Marius Radu și Alin Artimon (ambii Seniori), Daniel Botez (Juniori)- antrenor Ovidiu Galeru; Bianca Ivacson (S), Rareș Drugă (Tineret)- antrenor Silviu Șalgău.

SCM Bacău- Daniel Martin (T)- antrenor Iulian Matei; Carina Pădurariu (T), Ana Sicoe (J), Cristian Verman (J)- antrenor Adrian Negru; Ariana Dodiță (T), Georgiana Cojocaru (T)- antrenor Silviu Șalgău.

CS Nautica- Toma Adam (J), Marian Sprianu (J), Maria Tica (J), Alexandru Istrate (J)- antrenor Sabin Jitaru.
  


Campionatul Național de Înot de la Bacău cuprinde două reuniuni zilnice, de la ora 9.30, respectiv de la ora 17.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu