joi, 1 martie 2018

Alexandra Stan a lanseat piesa și videoclipul „MAMI”

Anul 2018 a început  în forță pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens în studio, finalizând cel de-al patrulea album, și a lansat single-ul „MAMI”. Numele noii piese dă și titlul albumului omonim, care va fi lansat în curând în Japonia, urmând ca mai apoi să apară și în alte țări. În noul videoclip, Alexandra Stan reprezintă femeia latină, iubitoare și senzuală, surprinsă în bucătărie în timp ce gătește, iar mintea îi zboară la „papi”, care o face să viseze cu ochii deschiși. Cu toate că videoclipul piesei a fost filmat în România, sub regia lui Bogdan Păun și a directorului de fotografie Alexandru Mureșan, inspirația acestuia a fost una mexicană, cu multă culoare, mișcări senzuale și o atmosferă latino. Iar pentru styling, artista a lucrat cu Ovidiu Buta.
Și cum nimic nu este întâmplător, în ziua lansării videoclipului, Alexandra Stan se afla în vacanță în Puerto Escondido, Mexic, simțind și trăind starea videoclipului chiar în țara de unde a și venit inspirația, după cum spune: „Ideea clipului ne-a venit gândindu-ne la Mexic și uite că acum în ziua lansării mă aflu chiar în locul cu pricina, unde mă bucur de soare, briza oceanului și de mâncarea delicioasă, în special tacos. Sunt «Mami», sunt iubitoare, mă simt mama tuturor băieților în căutare de atenție și dragoste, mă simt împlinită și fericită cu feminitatea mea”.

Pentru piesa „MAMI”, artista a lucrat cu producători din Los Angeles, precum Simon Says, iar muzica și versurile sunt compuse de Alexandra Stan împreună cu Katie DiCicco.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu