marți, 20 martie 2018

Festivalul Cozonacului ediția I

Un nou proiect marca #bronxpeople sprijinit de #auchanbacau se va desfășura pe data de 24 martie avand ca punct de atac o tradiție dragă nouă,românilor,renumitul cozonac.Indemnam toate gospodinele și gospodării care doresc să-și măsoare forța în ale bucătăriei să vină să și arate iscusința și priceperea alături de noi.Cel mai apreciat cozonac va fi lăudat peste măsură,iar autorul lui se va bucura de premii furtunoase.Oare va îndrăzni cineva?

Conditii inscriere
Preselecția se va desfășura pe data de 22 martie,unde nu va trebui decât să prezentați rețeta dumneavoastră și să aduceți de asemenea o mostră din preparat (cozonac). Intervalul orar pentru prezentare va fi între 14:00 și 17:00.Juriul va fi format din: doi reprezentanti Auchan (MS + patiser) și un reprezentant BronxPeople. Rețeta,aspectul și gustul vor fi cele care vor conta în alegerea celor 10 finaliști,care vor participa în cadrul concursului din 24 martie.

Festivalul cozonacilor se va desfășura în interiorul magazinului Auchan,unde se va amenaja o zonă specială,cu bancuri de lucru,principalele ingrediente fiind asigurate de către organizatori.Timpul de lucru maxim pentru proba de foc va fi de 4 ore,specificând că se va trece prin toate etapele de fabricatie a cozonacului, de la pregătirea aluatului și dospire până la coacerea în cuptorul magic.Toata această activitate va începe la ora 9:00 dimineață,terminandu-se după ora prânzului.Ca recomandare, vă rugăm ca vestimentația dumneavoastră să fie tradițională,cel puțin o ie.

Juriul care va decide câștigătorul va fi format din cei care au jurizat la preselectie plus 2 reprezentanți din cadrul clientilor, aleși aleatoriu.Fiecare concurent va fi notat de la 10 la 1, 10 fiind cel mai apreciat cozonac, 1 fiind cel mai putin apreciat.Criteriile de evaluare vor fi ca și la preselecție, rețeta, aspectul și gustul.

In urma punctajului obținut se va face un clasament al participanților care ne va arăta care a fost cel mai bine cotat cozonac.
Premiul cel mare "Cel mai autentic și mai gustos cozonac", va consta într-un robot de bucatarie, în valoare de 300 ron.De asemenea se vor mai acorda și următoarele premii:
Premiul I coș de produse ( 200 ron)
Premiul II - coș produse ( 150 ron)
Premiul III - coș de produse (100 ron)

In plus,toti finaliștii vor fi recompensați cu o diplomă și un abonament gratuit la Clubul Sportiv Bronx.


Regulamentul si detaliile suplimentare vor fi disponibil de asemenea la Serviciul Clienți Auchan Bacau si reprezentanții BronxPeople.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu