luni, 27 noiembrie 2017

Dans Sportiv/ Sportivii Adamas campioni și în Bulgaria

La sfârșitul săptămânii trecute, la Bulstrad Arena din Ruse-Bulgaria s-a desfășurat ediția 2017 a World Open Ruse, un concurs internațional de dans sportiv organizat de Federația Bulgară de specialitate sub egida World Dance Sport Federation. Evenimentul a fost unul de înaltă ținută organizatorică ș s-a bucurat de participarea sportivilor din mai multe țări, mai ales din zona balcanică. Între aceștia s-au numărat și sportivii băcăuani de la CDS Adamas care au avut un parcurs de excepție și au reușit următoarele rezultate:
-perechea Matei Teodoru-Ramona Strîmbei, locul I Open Basic Standard 12-15 ani; locul II Open Basic Latin 12-15 ani și a dansat semifinala de 10 dansuri la categoria WDSF Youth.
-perechea Victor Matei-Ilinca Margasoiu, locul IV Open Basic Standard 12-15 ani și locul V Open Basic Latin 12-15 ani.

-perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță, locul II Open Basic Internațional 6-9 ani.Tot weekendul trecut s-a desfășurat la Domeniile Stirbey „Bucharest Open” un concurs organizat de clubul bucureștean „Dance Impact”, Federația Română de Dans Sportiv și WDSF. La acest eveniment sportiv CDS Adamas Bacău a fost prezent cu două perechi care au obținut următoarele rezultate:
-perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță, locul I clasă E 6-11 ani;
-perechea Mario Ipate-Maria Renchez, locul VII în finala Basic International Standard 16-34 ani.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu