joi, 11 mai 2017

Medalii pentru băcăuani la C.E. de Karate SKDUN

În perioada 05-07 mai, în micuțul dar cochetul oraș Subotica din Serbia, s-a desfășurat a VII-a ediție a Campionatului European de Karate SKDUN și Cupa Europei pentru Kohai, competiții ce au aliniat la start peste 800 de sportivi din 20 de țări.
Clubul Sportiv Dan Botezatu a trimis în Serbia în probele de kumite 3 sportivi: antrenorul/sportiv Ionuț Cășeru, jandarmul Robert Babei și mezinul echipei, Răzvan Băisan. Rezultatul: un argint, un bronz și un loc 5.
”Răzvănel este la prima competiție de acest nivel și a pierdut în sferturi, înainte să simtă gustul podiumului european. Robert a adus acasă prima sa medalie internațională la seniori, pierzând greu în semifinală în fața unui campion din Republica Moldova. Personal, o accidentare mai veche m-a ținut departe de o medalie la individual și m-am multumit doar cu argintul de la kumite echipe mixt. Însă sunt încrezător că ne vom urca mai sus pe podium la mondialul din octombrie”, a declarat antrenorul Ionuț Cășeru, 2 Dan Karate Shotokan.


Clubul mulțumește sponsorului Dan Lupu (Vicmod), care sprijină constant în ultimii ani activitatea samurailor regretatului Dănuț Botezatu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu