duminică, 28 mai 2017

Handbal Masculin/ CS Știința Municipal victorie în deplasare

În ultima etapă a sezonului regulat, echipa lui Gabriel Armanu s-a deplasat la București unde a întâlnit pe CSM II, ocupanta locului 6.
Cu locul trei „securizat” de ceva timp, poziție în clasament care asigură participarea la Turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională, CS Știința Municipal Bacău și-a permis să odihnească o parte dintre jucătorii lotului de bază.
În prima parte a meciului s-a mers cap la cap (10-10, min 21), pe finalul reprizei întâi băcăuanii preluând conducerea si pastrând la pauza o distanță de două goluri (15-13). Diferența s-a păstrat până în minutul 40, după care CSSM s-a dezlănțuit. La final tabela a arătat o victorie a băcăuanilor la 8 goluri diferență, 32-24.
Pentru al doilea an consecutiv, CS Știința Municipal Bacău va merge la Turneul de baraj în încercarea de a ajunge pe prima scenă handbalistică a țării.

CS Știința Municipal Bacău: Freiwald Richard, Rusu Vlăduț, Crăciunescu Eugen – Gal Robert (8 goluri), Juverdianu Alexandru (6), Kurteș Nikola (5), Cotinghiu Mihai (4), Păunescu Bogadan (4), Dragomir George (2), Iștoc Andrei (2), Drăgan Andrei (1), Burbulea Dumitru. Antrenori: Armanu Gabriel, Călin George.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu