joi, 3 noiembrie 2016

Premiere cinematografice/ Din 4 noiembrie la Cinema City

Doctor Strange                         
Titlul original:Doctor Strange
Acțiune / Aventuri / Fantastic
Regizor: Scott Derrickson
Actori:Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen
Când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cel Străvechi, un înțelept vrăjitor retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cel străvechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convins să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem, gata să apere Pământul de forțele magice din Univers?

Fara arma in linia intai                               
Titlul original:Hacksaw ridge
Biography | Romantic | Dramă
Regizor: Mel Gibson
Actori:Teresa Palmer, Andrew Garfield, Sam Worthington
Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific.
Filmul se concentrează pe bătălia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de răniți, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de președintele american Harry Truman.

Trolii 3D 4DX Dublat                                            

Popularele jucării-troli inventate de tâmplarul scandinav Thomas Dam ajung în sfârșit pe marele ecran. Trolii ne invită în lumea lor extraordinară, căci totul le stă în putere micuților de doar cinci centimetri înălțime. Avem ocazia să aflăm cum și-au obținut trolii părul atât de colorat, asta printre cântece și o mulțime de efecte speciale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu