vineri, 11 noiembrie 2016

Dans Sportiv / Dansatorii sportivi se intrec in patru competitii nationale si participa la doua mondiale

Daca weekendul trecut toate privirile au fost indreptate spre cea mai populara competitie din calendarul competitional al Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.), Campionatul National de Clase, sfarsitul de saptamana care bate la usa aduce noi oportunitati pentru dansatorii sportivi romani.
Astfel, conform calendarului competitional, in acest weekend sunt programate patru evenimente. Primele doua sunt programate sambata, 12 noiembrie, la Galati si la Targu Mures, unde se vor desfasura Cupa „Daniel Nechita” editia a VI-a, respectiv Cupa „Dance Art” editia a IX-a. Dac\ evenimentul de pe malul Dunarii este organizat de Clubul de Dans Sportiv „Beija Flor” din Gala]i, confruntarea de la Targu Mures este administrata de Asociatia Club Sportiv „Dance Art” din localitate. 
Celelalte doua competitii se vor desfasura duminica, 13 noiembrie, astfel: in Sala Apollo din capitala unde se va disputa “Festivalul Copiilor”, un concurs regional organizat de cluburile bucure[tene „Violet” si „Bonito Dance”; respectiv „Cupa Banatului”, patronata de clubul timisorean „Sportim Dance”.

Tot in acest sfarsit de saptamana va avea loc si doua evenimente
internationale importante. La Aarhus, in Danemarca, se va disputa Campionatul Mondial de Standard Adulti, acolo unde Romania va fi reprezentata de perechea medaliata cu bronz la Campionatul National 2016, pereche formata din Pasquale Sirica si Dora Kilin, sportivi legitimati la Fan Dance Club Brasov, respectiv Crystal Top Dance Cluj-Napoca si perechea Alina Petre -Paolo Campigotto de la Clubul Mihai Petre Bucuresti,sportivi aflati in fata unei noi experiente, ei vor reprezenta Romania pentru prima data la un Campionat Mondial Standard,

divizia profesionisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu