vineri, 22 aprilie 2016

Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat căștigătorii / Comunicat de presa

În perioada 18-21 aprilie a.c., la Centrul de Afaceri și Expozitii “Mircea Cancicov” din municipiul Bacău s-a desfășurat Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne, ediția 2016.

Competiția a adunat la start participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență și poliție de frontieră. Concurenții s-au întrecut pe categorii de greutate, la stilurile de luptă light contact și full contact.

Prima zi a competiției a fost rezervată stilului de luptă light contact iar în cea de-a doua zi s-a desfășurat competiția full-contact.
Concurenții, fete și băieți, au intrat pe traseu și în ring pe categorii de greutate de la 60 kg la +100 de kilograme.

Cele mai multe medalii au fost obținute de reprezentanții Jandarmeriei Române (28), urmații de sportivii din lotul Poliției Române (26).

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului s-au aflat de 9 ori reprezentanții Poliției Române, de 5 ori reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de 4 ori reprezentanți ai Poliției de Frontieră, urmați de un reprezentant al Jandarmeriei Române.


Campionatul a fost organizat de Centrul Cultural al M.A.I. și reprezintă o bază de selecție pentru viitoarele competiții internaționale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu