joi, 18 februarie 2016

Sfarsit de saptamana cu noi premiere cinematografice

 Ave, Cesar!
Titlul original:Hail, Caesar!
Gen:Musical  Comedie  Drama
Regizor: Joel Coen, Ethan Coen
Distributie: Tilda Swinton, Scarlett Johansson, Ralph Fiennes, Josh Brolin, Channing Tatum
Actiunea filmului are loc în anii '50 si se concentreaza pe povestea unui barbat pe nume Eddie Mannix, a carui slujba este aceea de a se asigura ca starurile de la Hollywood nu îsi prejudiciaza imaginea din cauza abuzului de droguri, aventuri ilicite sau a altor comportamente neacceptate.
Cei de teapa lui Mannix erau de obicei alesi de marile studiouri din rândul detectivilor privati si aveau sarcina sa îi tina pe actori departe de scandal prin orice mijloace posibile. Unele dintre aceste practici vizau supravegherea ilegala cu ajutorul microfoanelor, intimidarea si mituirea martorilor.


Mândrie, prejudecata si zombi
Titlul original:Prode, prejudice and zombies
Gen:Horror  Romantic  Thriller
Regizor: Burr Steers
Actori: Matt Smith, Lily James, Lena Headey
Filmul este ecranizarea bestseller-ului cu acelasi nume, al lui Seth Grahame-Smith, o comedie in care povestea binecunoscuta din Pride and Prejudice este combinata cu elemente contemporane... si multi zombi




Fura steagul, salveaza Luna
Titlul original:Capture the flag
Gen:Animatie  Aventuri
Regizor: Enrique Gato
Actori: Michelle Jenner, Dani Rovira, Carme Calvell

Mike Goldwing, un pusti curajos de 12 ani, e fiu si nepot de astronauti NASA. Bunicul sau, venerat pe vremuri, acum e uitat de toata lumea si traieste izolat de familie dupa ce si-a ratat sansa de a participa la misiunea Apollo XI cu Neil Armstrong si Buzz Aldrin. Dar, când un miliardar excentric pune la cale un plan diabolic de a zbura pe Luna pentru a distruge steagul american pus acolo de echipajul de pe Apollo XI, Mike se îmbarca clandestin într-o naveta spatiala, pornind spre o aventura magnifica. Însotit de bunicul sau, dar si de Amy si Marty, cei mai buni prieteni ai sai, si de un cameleon istet, Mike e hotarât sa fure steagul, sa salveze Luna, dar si sa-si reuneasca familia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu