vineri, 26 februarie 2016

Premiere cinematografice din 26 februarie la Cinema City

Jane: Lupta pentru supravieţuire
Titlul original:Jane got a gun
Gen:Acțiune | Dramă
Regizor: Gavin O'Connor
Distributie: Rodrigo Santoro, Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor
Natalie Portman interpretează rolul principal în acest western regizat de Gavin O'Connor. Ea este Jane Hammond o femeie care, după ce soţul îi este ameninţat de către o bandă de răufăcători, apelează la un fost iubit (Joel Edgerton) pentru a-l salva. Doar că liderul bandei (Ewan McGreggor) nu se va da în lături de la nimic pentru a-şi ucide ţinta.





 
Spotlight
Titlul original:Spotlight
Gen:Biography | Istoric | Dramă | Thriller
Regizor: Tom McCarthy
Distrubutie: Rachel McAdams, Michael Keaton, Mark Ruffalo, Christopher Gallagher
Filmul se va concentra asupra lungii perioade de timp în care au avut loc abuzurile sexuale ale preoţilor catolici pedofili, investigate în amănunt de o echipă de jurnalişti ale publicaţiei Boston Globes, ce a primit numele Spotlight Team. Investigaţia, ce a scandalizat o lume întreagă şi a produs schimbări majore în cadrul Bisericii Catolice, a fost inițiată de către editorul şef de atunci al publicaţiei, Marty Barton (Schreiber), ajutat de Walter 'Robby' Robinson (Keaton) şi reporterii Michael Rezendes (Ruffalo), Sacha Pfeiffer (McAdams) şi Matt Carroll.

 


Zeii Egiptului
Titlul original:Gods of Egypt
Gen:Aventuri | Fantastic
Regizor: Alex Proyas
Distributie: Gerard Butler

Intriga din Gods of Egypt se declanşează atunci când unul dintre zei, Seth (Butler) ucide un altul, pe Osiris. Când fiul lui Osiris, Horus (interpretat Nicolaj Coster-Waldau), în încercarea de a se răzbuna, se alege cu ochii scoşi, un singur om, un tânăr hoţ îndrăgostit de o sclavă, se încumetă să ajute la înfrângerea zeului nebun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu