luni, 29 februarie 2016

"Poftiti in vagoane" la "Scoala altfel"

Asta e super tare. Conform unui comunicat remis de S.N. C.F.R. Calatori....

„CFR Călători informează părinții și cadrele didactice din București, pentru a putea face programări în timp util, că atelierele educaționale pentru copii „Poftiți în vagoane” sunt programate în perioada 18 - 22 aprilie a.c. Acestea se desfășoară într-un tren Săgeata Albastră, în cadrul săptămânii „Școala Altfel”.

Copiii vor petrece o oră și jumătate într-un tren special amenajat ca un atelier de imaginație și creație, perfect pentru toți cei pasionați de călătorii și tehnologie. Cei mici au ocazia să viziteze spectaculosul bord de comandă al trenului Săgeata Albastră și să experimenteze profesiile de controlor de tren și mecanic de locomotivă.
De asemenea, vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că, regula de bază, pentru efectuarea unei călătorii, este aceea de a avea bilet!


Cei mici vor deveni "călători" creativi, confecţionând din materiale reciclabile, cu propriile mânuțe, sub îndrumarea unor instructori-animatori, diverse amintiri din călătorii imaginare.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu