joi, 24 mai 2018

Spectacol de dans sportiv cu 500 de perechi la Romanian Open 2018

Comunicat de presa
"Sâmbătă și duminică, 26 și 27 mai, Mihai și Elwira Petre organizează impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv si Federatia Mondiala de Dans Sportiv, cea de-a șaptea ediție a competiției de dans sportiv, Romanian Open, unul dintre cele mai mari concursuri de gen din țară. 500 de perechi din întreaga lume vor concura week-end-ul viitor la Sala
Polivalentă din București sub privirile a 13 arbitri internaționali.
Pentru prima dată în România, în cadrul Romanian Open va avea loc și  „Children European Grand Prix”, competiție organizată  alături de Federaţia Europeană de dans sportiv. Copiii vor câştiga aici puncte la nivel internaţional.
Atracția principală a întregului eveniment vor fi galele de la ora 19.00. Duminică, 27 mai, la  categoria „Latino” vor concura actualii campioni europeni. Numele aflate în concurs sunt printre primele din ranking-ul mondial, așa că și spectaculozitatea dansurilor va fi pe măsura! “Mă bucur să promovez și anul acesta elita dansului mondial și
mă bucur să le arăt oamenilor o parte din meseria mea.
Dansul sportiv are o puternică latura educațională, modelează nu doar fizicul, ci și caracterul, motiv pentru care încurajez părinții să le propună acest tip de activitate copiilor.
Atât sâmbătă, cât și duminică, de la ora 19.00, vor avea loc galele Romanian Open și pentru că avem niște super nume din lumea dansului sportiv, vă promit un spectacol extraordinar”, a declarat Mihai Petre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu