luni, 14 mai 2018

Dans Sportiv/ Încă un rând de cupe și medalii pentru Adamas

Sfârșitul săptămânii trecuta a marcat noi evenimente în lumea dansului sportiv. Între acestea, remarcăm trei competiții, două în țară și una în străinătate, în care au evoluat și au obținut rezultate dansatorii sportivi băcăuani.

În primul rând vom nota locul I obținut de perechea Mateo Ipate-Sonia Stelea, pereche mixtă între cluburile Adamas Bacău și Latino Angel Dej, rezultat obținut la Cupa Satmarului la categoria Open Standrad 14-15 ani. Aceiași pereche a obținut tot în acest weekend locul III la o competiție similară desfășurată la Debrecen în Ungaria.

În același timp, la Pitești s-a desfășurat ediția aniversară a Cupei Dansul Florilor ed. XXX, acolo unde perechea băcăuană David Avîrvarii-Denisa Bercaru au cucerit cupele și medaliile de bronz la Clasă E 14-15 ani.

Dansatorii sportivi băcăuani sunt într-o perioadă de acumulare de informații și antrenamente în vederea mult așteptatului concurs internațional ce se va desfășura chiar în Bacău pe 1,2 și 3 iunie la Centrul de Afaceri și Expoziții.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu