marți, 5 martie 2019

Medalii pentru Dan Botezatu la C.N. Karate 2019

În perioada 02-03 martie, în Sala Apollo din București, s-a desfășurat Campionatul Național de Karate SKDUN, competiție care a aliniat la start peste 600 de sportivi din 38 de cluburi de Shotokan din țară.
Deschiderea oficială a fost făcută de persoane marcante din cadrul Federației Române de Arte Marțiale: președintele federației, Kancho Florentin Marinescu, vicepreședinții federației, Giam Su Ovidiu Covaci și Shihan Aurel Pătru, precum și invitatul special, maestrul Fidele Gouandjika, unul din pionierii Karate-ului și a Qwan Ki Do-ului în zona Moldovei, căruia i s-au acordat câteva distincții.
Competiția a beneficiat, pe lângă arbitri invitați din Ungaria, de introducerea unor camere video montate la fiecare suprafață de concurs, care au fost folosite de către antrenori și oficiali ai competiției la contestațiile pentru anumite decizii de arbitraj.
Clubul Sportiv ”Dan Botezatu” a participat la această competiție cu 9 sportivi care au obținut tot atâtea medalii (1 de aur, 4 de argint, 4 de bronz), un test important înaintea campionatului european din luna aprilie. Pe podium au urcat următorii:
* antrenorul/sportiv Cășeru Ionuț: argint la kumite individual seniori -68 kg și aur la kumite individual veterani (+35 ani) open;
* Miron Ioan: argint la kata individual juniori și bronz la kumite individual juniori -66 kg;
* Robu Lungu Darius: argint la kumite individual cadeți -62 kg (accidentat în semifinală, nu a mai luptat în finală);
* Radu Miruna: argint la kumite individual cadete -49 kg;
* Rusu Ana-Maria: bronz la kata individual minicadete și bronz la kumite individual minicadete -50 kg;
* Coșerariu Robert: bronz la kumite individual minicadeți -46 kg.
Au mai participat: Băisan Răzvan (kumite minicadeți), Ciobanu Serena (kumite cadete) și Cioltan Răzvan (kumite cadeți).
”A fost o competiție grea, se vede acest lucru și în rezultate, mai ales că nu toți sportivii mei au urcat pe podium, însă am vazut împreună că mai este mult de muncă în sala de antrenament pentru a avea șansa unor medalii frumoase la campionatele oficiale ale federației. Sunt totuși încrezător în perspectiva participării luna viitoare la europenele din Muntenegru.” a declarat antrenorul sportiv Ionuț Cășeru.

Clubul mulțumește sponsorului Dan Lupu (Vicmod) pentru sprijinul constant adus în ultimii ani samurailor lui Dănuț Botezatu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu