vineri, 29 martie 2019

Dans Sportiv/ Sportivii Adamas Bacău pe podium în Italia

Weekend-ul trecut s-a desfășurat la Pieve di Cento, Bologna, Italia, ediția 2019 a evenimentului intitulat „The Stars Championship”, organizat de Fedrația Italiană de Dans Sportiv și World Dance Sport Federation. La competiția italiană, una de tradiție în dansul sportiv european, au participat peste 1000 de sportivi din toate țările bătrânului continent, între reprezentații României fiind și dansatorii sportivi băcăuani legitimați la CDS Adamas. Cu o evoluție remarcabilă, sportivii băcăuani au reușit să se impună în câteva întreceri ocupând locuri importante pe podium, reușind să-și treacă împreună în palmares 5 trofee și 10 medalii dintre care 6 de aur și 4 de bronz. Iată și rezultatele:
-Open Basic Juvenile Standard, locul I perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță și locul III perechea Marian Lungu-Bianca Condopol.
- Open Basic Juvenile Latino, locul I perechea Sabin Buzdugan-Rebeca Tomiță și locul III perechea Marian Lungu-Bianca Condopol.
La ambele competiții au participat 42 de perechi.
-Youth Standard cls A, perechea Mateo Ipate-Sonia Stelea, locul I (perechi participante 17). Mateo și Sonia s-au clasat pe locul 138 din 234 de perechi la World Open Standard și pe locul 29 din 71 de perechi la Rising Star Standard.
La această competiție a evoluat și perechea Alexandru Chirica-Cristiana Chiper care a obținut următoatrele rezultate: locul 11 din 32 de perechi la cls A Adult Standard, locul 42 la Risung Star Standard, locul 49 (96) cls A Adult Latino, locul 108 (146) la Rising Star Latino și locul 128 (234) la concursul World Open Standard.

Dansatorii sportivi băcăuani sunt pregătiți de antrenorii Camelia și Romeo Tanasă, Cristi Sava și Cătălina Țampău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu