miercuri, 11 octombrie 2017

Medalii la C.M. de Karate SKDUN 2017

La Eger (Ungaria), a avut loc cea de-a 25-a ediție a Campionatului Mondial de Karate SKDUN, competiție ce s-a ținut pe durata a 3 zile (6-8 octombrie) pentru toate categoriile, de la copii până la veterani.
Clubul Sportiv ”DAN BOTEZATU” Bacău a participat la acest campionat cu 3 sportivi, Băisan Răzvan, Robu-Lungu Darius și antrenorul/sportiv Cășeru Ionuț. Rezultatul: 2 medalii de bronz cucerite la kumite echipe seniori open (prin Ionuț Cășeru) și la kumite echipe cadeți -55kg (prin Robu-Lungu Darius).
”La kumite individual ambii copii au pierdut în fața unor sportivi buni din Bulgaria, după care a venit șansa pentru Darius să evolueze la kumite echipe unde nu a mai ratat medalia. Personal, încă nu sunt refăcut după o serie de accidentări, motiv pentru care la individual nu am avut șanse reale de medalie, însă sunt mulțumit că datorită experienței am reușit la kumite echipe seniori să ajungem în semifinale după ce am învins echipa Serbiei, una dintre cele mai bune din concurs.” a declarat antrenorul Ionuț Cășeru.

Clubul mulțumește sponsorului Dan Lupu (Vicmod) pentru sprijinul constant adus în ultimii ani samurailor lui Botezatu în drumul lor neobosit spre medalii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu