joi, 13 aprilie 2017

Handbal Juniori 2 / Turneu în Luxemburg, de Paște

Câștigătoare a turneului internațional "Youth Cup HBD" în 2016, echipa de juniori II a CS Știința Municipal Bacău merge în Luxemburg și în acest an. Ediția 2017 a competiției de la Dudelange se va desfășura în perioada 15-16 aprilie și va reuni la start 10 echipe din 9 țări europene (Franța, Estonia, Bosnia-Herțegovina, Austria, Luxemburg, Belgia, România, Elveția, Serbia).


La "Youth Cup 2017", CS Știința Municipal Bacău a fost repartizată într-o grupă cu Limoges Hand 87 (Franța), Callant Tongeren (Belgia), SG Pilatus Handball (Elveția) și RK Lavovi (Serbia). Partidele din faza grupelor se vor disputa sâmbătă, în timp ce duminică vor avea loc jocurile de clasament. În plus, în deschiderea turneului internațional de la Dudelange, handbaliștii pregătiți de Gabriel Armanu vor susține un meci în compania echipei naționale U17 a Luxemburgului (vineri, ora locală 18.15).


"Youth Cup HBD" este o întrecere renumită și de tradiție, organizată neîntrerupt începând din 1987. Anul trecut, la prima participare la acest turneu, echipa de juniori II a CS Știința Municipal Bacău a câștigat trofeul la ediția jubiliară cu numărul 30.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu