luni, 10 aprilie 2017

Dans Sportiv / Au confirmat din nou

Sportivii Clubului de Dans Sportiv Adamas Bacău confirmă forma bună din ultima perioadă înregistrând noi rezultate notabile. În primul rând, weekendul trecut, perechea formată din Mateo Ipate și Sonia Stelea a evoluat la Alba Iulia la „Cupa Cetății”, un eveniment organizat de Clubul „Top Dance 2007” din localitate și Federația Română de Dans Sportiv. Mateo și Sonia au concurat în competiția de Open Standard categorie de vârstă 14-15 ani, acolo unde au reușit să se încununeze cu titlul de „campioni” trecându-și în cont medaliile de aur și cupele aferente. Cei doi sportivi sunt pregătiți de antrenorii Romeo Tanasă, Camelia Tanasă și Cristi Sava. 



În aceiași perioadă, la Iași s-a desfășurat „Iași Dance Open”, un concurs zonal la care clubul băcăuan a fost reprezentat de două perechi și două sportive care au concurat la Fete Solo. Cel mai bun rezultat la competiția ieșeană a fost cel al perechii Ștefan Ciută-Teodora Agherasimoaie care a participat la Hobby 12-15 ani, acolo unde s-au calificat în finală, terminând concursul pe locul IV. La competiția de Precompetițional 1 dans (cha-cha-cha) 8-9 ani, perechea Tudor Popa-Delia Popa s-a clasat pe locul VIII, iar la Fete Solo, Alexandra Stroia a încheiat evoluțiile pe locul VI atât la cha-cha-cha cât și la vals lent. 



Dansul sportiv românesc ia o pauză de două săptămâni pentru sărbătorile pascale, dar sportivii de la Adamas nu se odihnesc pentru că se pregătesc pentru concursul internațional „Bacău Dance Open” ce va avea loc la sfârșitul lui aprilie la Centrul de Afaceri și Expoziții, un concurs în premieră pentru Bacău și pentru partea de Est a României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu