duminică, 19 martie 2017

Dans Sportiv/ Adamas din nou pe podium la Galați

Concursul Național de Dans Sportiv „Cupa Beija Flor”, ajuns la cea de-a XI-a ediție, eveniment organizat de clubul gălățean Beija Flor și Federația Română de Dans Sportiv este în plină desfășurare în sala „Siderurgistul” din orașul dunărean. Dacă astăzi (duminică, 19 martie) se derulează competițiile rezervate fetelor solo, perechilor debutante și perechilor de la precompetițional, ieri s-au „bătut” pentru locurile fruntașe sportivii de la categoriile oficiale. Clubul de Dans Sportiv ADAMAS Bacău a deplasat la această competiție un număr consistent de sportivi care au înregistrat rezultate excelente.
Alex si Carina impreuna cu antrenorii Camelia si Romeo Tanasa
Festivitatea de premiere a finalistilor de la Hobby 10-11 ani
-la clasă Hobby, categorie de vârstă 10-11 ani, perechea Alex Bertea-Carina Băisan s-au clasat pe Locul I, iar perechea Cosmin Grapcenco-Matheea Nicoară au terminat competiția pe locul IV ;


-la clasă Hobby, categorie de vârstă 12-15 ani, perechea Radu Alexa-Alexandra Găitan s-au clasat pe locul III ;
Carina, Alex, Alexandra și Radu impreuna cu antrenorii Camelia si Romeo Tanasa

-la clasa E, categorie de vârstă 12-15 ani, Victor Matei și Ilinca Margasoiu și-au adjudecat medaliile de aur urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului ;
Patricia, Rares, Ilinca si Victor impreuna cu antrenorii Camelia si Romeo Tanasa

-la Open Basic 6-11 ani, 8 dansuri, perechea Rareș Bâlu-Patricia Rotaru s-a clasat pe locul secund ;
-la Open Basic Standard 14-15 ani, Robert Rotaru și Maria Miron s-au clasat pe locul II întimp ce perechea Matei Teodoru-Ramona Strîmbei au încheiat competiția pe locul IV. Trebuie menționat că Matei și Ramona participă astăzi la concursul „Festivalul Copiilor” organizat la sala Apollo din București de către cluburile Violet și Bonito Dance.
Ramona, Matei, Robert si Maria impreuna cu antrenorii Camelia si Romeo Tanasa

Festivitatea de premiere de la ODS 14-15 ani


Vom reveni și cu rezultatele dansatorilor sportivi băcăuani care participă la concursurile rezervate fetelor solo, perechilor debutante și perechilor de la precompetițional care se întrec astăzi la Galați.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu