miercuri, 18 ianuarie 2017

Lansare: Georgya – Tot sau nimic

A colaborat cu Alin Radu si a fot multumita de rezulat. Georgya lanseaza azi piesa “Tot sau nimic”, sub egida casei de discuri Sprint Music. Spera ca mesajul sa ajunga acolo unde trebuie si canoul ei single sa se bucure de succes.

“Dupa o perioada de mai multe incercari, proiecte muzicale, aflandu-ma intr-o permanenta cautare chiar cu mine insumi a luat nastere colaborarea cu talentatul compozitor Alin Radu cu care am fuzionat foarte bine pe plan muzical.

Piesa reprezinta o abordare noua pentru mine cu note contrastante, ce se aplica si in viata noastra reala. Aceasta evidentiaza povestea de iubire aparent imposibila, ce pare doar un vis, pentru care multi nu dau sanse dar care in final devine realitate….

Titlul piesei „Tot sau nimic” reprezinta motto-ul pe care l-am urmat in viata cu pasiune, determinare si asumare, regasindu-ma printre cei ce isi doresc sa realizeze lucruri marete si nu doar pe jumatate…

Mesajul piesei este unul pozitiv ce subliniaza dorinta de a trai din plin, de a indrazni sa visezi, de a avea curaj, de a vibra langa persoana iubita!

Sper ca substanta si mesajul piesei sa fie receptionate de public iar melodia sa se bucure de un real succes oferindu-mi posibilitatea de noi colaborari!”, spune Georgya

Compozitori: Vasvary-Sofi Tamara
Textier: Vasvary-Sofi Tamara
Muzica: Alin Radu
Mix & Master: Alexandru Truta

Chitara: Cristi Nita

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu