miercuri, 4 decembrie 2019

Karate/ Rezultate remarcabile ale sportivilor CS „Dan Botezatu” Bacău


Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, s-a desfășurat Openul României de Karate SKDUN în Sala Polivalentă din Focșani, competiție organizată de sensei Daniel Fusaru și Clubul Sportiv ”Satori”, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Focșani. Această competiție a adus o surpriză din partea autorităților locale: premieri în bani, suma aprobată prin HCL fiind de 12.600 lei (pentru categoriile juniori, tineret și seniori).
Clubul Sportiv ”Dan Botezatu” a participat la această competiție cu 4 sportivi, care au obținut tot atâtea medalii: 1 aur, 1 argint și 2 de bronz. Miron Ioan a câștigat aurul la proba de kumite juniori și argintul la kata juniori. Radu Miruna a obținut bronzul în proba de kumite cadete, iar Năstase Ioana bronzul în proba de kumite minicadete. Al patrulea competitor prezent la competiția de la Focșani, Cioltan Răzvan, s-a oprit în drumul spre medalii.
Antrenorul sportivilor, Cășeru Ionuț, a declarat
„Am terminat anul competițional 2019 cu o campionat puternic organizat ireproșabil de sensei Fusaru, la care am putut trimite doar 4 sportivi. A fost un an greu, cu multe accidentări, dar sportivii mei au demonstrat încă o dată că acest Club ce poartă numele lui Dan Botezatu este în elita Karate-ului național. Avem rezerve să ducem mai departe numele unui mare campion de karate al Bacăului. Miron Ioan a câștigat proba mea preferată, cea de kumite, precum și argintul la kata. Miruna și Ioana au luat bronz la kumite. Răzvan vine după o accidentare recentă și de această dată nu s-a numărat printre medaliați. Consider totuși că este un final de an competițional reușit pentru sportivii mei...”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu