marți, 2 iulie 2019

DanceSport Dreams Adamas Buhuși, locul I în Bulgaria

Formația de dans sportiv DanceSport Dreams Buhuși a participat în perioada 29-30 iunie la cea de-a IV-a ediția a Festivalului Internațional de Dans „Temple of Cybele” care s-a desfășurat la Palatul Culturii și Sporturilor din Varna, în organizarea clubului „Samodiva” din Plovdiv. În urma evoluției la categoria Juniori, secțiunea dansuri Latino, formația DanceSport Dreams a reușit să se claseze pe locul I cu o coregrafie compusă din trei stiluri: samba, cha-cha-cha și jive.


Componența formației DanceSport Dreams Adamas Buhuși: Ilinca Frigură, Alex Negoiță, Rebecca Damian, Andreea Filimon, Ruxandra Boboc, David Dumitru, Giorgia Cojocaru, Andrei Pușcalău, Ioana Găucan, Fabiana Cojocaru, Aida Smău și Amalia Furtună. Instructori Florin Ștefănescu și Adriana Mitrea.


Deplasarea la Varna a fost susținută de Primăria Orașului Buhuși și Consiliul Local Buhuși care au suportat cheltuielile de deplasare și taxa de participare, cheltuielile de cazare și masă fiind suportate de participanți.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu