marți, 28 mai 2019

Bacau Dance Open editia 2019, succes maxim


Weekendul trecut, la Centrul de Afaceri și Expoziții din Bacău s-a derulat cea de-a III-a editie a concursului internațional de dans sportiv Bacau Dance Open (BDO). Evenimentul a fost organizat de CDS Adamas Bacău în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău, Primăria Municipiului Bacău, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău, sub egida FRDS și WDSF. La această întâlnire au participat peste 1500 de sportivi din 15 țări, competițiile fiind jurizate de 15 arbitri din străinătate și 21 de arbitri români cărora li s-au alăturat și alti tehnicieni ai federațiilor de specialitate.
Prima zi de concurs s-a adresat formațiilor, la această reuniune participând 57 de grupuri din Bacău, Piatra Neamț, Onești, Comănești, Adjud, Buhuși și Târgu Neamț.
Competițiile oficiale s-au disputat sâmbătă și duminică, în programele de seară derulându-se concursurile internaționale. La galele de seară, gazdele au oferit tuturor participanților si spectatorilor un program special. Cel mai emoționant moment a fost un dans în scaun cu rotile, protagonistii valsului fiind Ioana Tătaru și Florin Ștefănescu. 

După acest moment, membrii clubului Adamas, sportivii și părinții lor, dar și alți spectatori, au aruncat o mulțime de jucării din pluș pe ringul de dans, cei trei saci cu jucării urmând să ajungă la casele de copii din Bacău și din imprejurimi de 1 iunie.

Ediția 2019 a Bacău Dance Open s-a bucurat și de prezența lui Ionuț Iftimoaie care a acceptat să fie ambasadorul acestei competiții. De altfel, fostul mare campion de K1 a fost cel care a efectuat o serie de premieri.
„Sunt foarte onorat că am fost ambasadorul acestei competiții și că am cunoscut o parte din campionii noștri care au rezultate internaționale considerabile. Mă bucur că acest eveniment, de o asemenea anvergură, a avut loc la Bacău și că demonstrăm astfel că putem organiza și găzdui competiții sportive la cel mai înalt nivel”, a declarat Ionuț Iftimoaie, ambasadorul BDO 2019.

Sportivii băcăuani legitimati la CDS Adamas care au participat la Bacau Dance Open 2019 au avut un parcurs bun și au reușit împreună să cucerească 28 de trofee și 55 de medalii, dintre care 7 de aur, 9 de argint, 6 de bronz și 33 de finaliști.

La acest concurs, competițiile cu licență WDSF au avut premii și în bani, locul I primind 600 de euro, locul II 400 de euro, locul III 200 de euro, iar locurile IV, V și VI au primit câte 100 de euro.









Clasamentele WDSF

WDSF Open Adults Latin
Ștefan Grigore-Laura Filipescu, România, locul 1;
Răzvan Dumitrescu-Jacqueline Joos, Germani, locul 2;
Mikhail Koptev-Alexandra Atamanttseva, Rusia, locul 3;
Marius Eric Nițu-Antonia Iosub, România, locul 4;
Schon Mashiach-Emily Alshtein, Israel, locul 5; Israel
Boris Milev-Anastasiia Darchuk, Bulgaria, locul 6.

WDSF Open Adults Standard

1.Cojoc Rares - Matei Andreea ROU      
2.Mikhail Koptev - Alexandra Atamantseva RUS
3.Nedea Adrian Florentin - Florescu Irina Adriana ROU         
4.Comsa Dragos-Marian - Alexandra Cristina Bujor ROU       
5.Anton Betnev - Melanie Klenner AUT  
6.Mirko Raponi - Benedetta Orlandini ITA        

WDSF Open Youth Latin

1.Nitu Eric Marius - Iosub Antonia Ioana ROU  
2.Comsa Dragos-Marian - Alexandra Cristina Bujor ROU
3.Andrei Petcu - Barna Nicole - Vanessa  HUN  
4.Maik Zimmer - Adeline Kastalion GER 
5.Dumitru Sardari - Felicia Lungu  MDA  
6.Anton Porcesco-Gozun - Irina Sereda  MDA  

WDSF Open Youth Standard 

1.Comsa Dragos-Marian - Alexandra Cristina Bujor ROU
2.Anton Porcesco-Gozun - Irina Sereda  MDA  
3.Dumitru Sardari - Felicia Lungu  MDA  
4.Lupoaie Cosmin - Pentiuc Anna-Daria-Mitzura ROU 
5.Tudorache Radu Christian - Preda Andra Gabriela ROU

6.Rocco Pio de Pace - Sharym Mele ITA  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu