joi, 19 aprilie 2018

Campionatul European de Karate / 4 din 4!

În perioada 13-15 aprilie 2018, Clubul Sportiv “Dan Botezatu” a participat la Campionatul European de Karate SKDUN și la Cupa Europei pentru Kohai, competiții de top desfășurate în orașul Dabrowa Gornicza din Polonia.
4 sportivi, 4 medalii: vineri, Ana-Maria Rusu a obținut aurul la kumite individual minicadete -47kg la grupa de Kohai (începători cu grade până la centura albastră inclusiv), apoi sâmbătă a venit rândul lui Robert Coșerariu să urce pe podium la Campionatul European la proba de kumite individual copii 3, -42kg, pentru ca ultima zi a competiției să aducă bronzul la kumite individual seniori -68kg pentru antrenorul/sportiv Ionuț Cășeru și aurul la kumite echipe cadeți -55kg pentru Robu-Lungu Darius.
“Mi-am atins integral obiectivul major la aceste competiții și anume să venim toți acasă din Polonia cu medalii. Ana-Maria s-a impus la Kohai la kumite, câștigând la limită finala categoriei de la minicadete. Robert Coșerariu este la prima participare la o competiție internațională și a reușit clasarea pe podium, obținând bronzul după ce a fost învins de cel care a câștigat categoria la copii 3. Eu personal am urcat pe podium la kumite individual seniori. Darius a ajuns în semifinala de 8 a categoriei minicadeți la kata, însă nu a reușit intrarea în finala de 4 cât să aibă șanse la medalii, iar la kumite individual a greșit abordarea tactică a meciului și a pierdut în drumul spre medalii. Însă și-a luat revanșa la kumite echipe, fiind component de bază la o grupă superioară de vârstă (cadeți), unde nu a mai ratat podiumul și a obținut aurul european. Dănuț Botezatu, sper că ești mândru de noi...”, a subliniat antrenorul Ionuț Cășeru.

Clubul mulțumește sponsorului Dan Lupu (Vicmod), care sprijină de mulți ani activitatea sportivă a samurailor lui Dan Botezatu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu