vineri, 8 septembrie 2017

Dans Sportiv / România la mondiale si europene

Comunicat de presă

Dupa evolutia din anii trecuti, Federatia Romana De Dans Sportiv a adunat in zestre un numar impresionant de medalii la nivel european si mondial care au situat acest sport in marea elita a lumii.

Prin nivelul de pregatire si dezvoltare sub conducerea F.R.D.S. a presedintelui Vasile Gliga care in acest moment detine si functia de vicepresedinte al organizatiei mondiale (WDSF),Romania spera ca si anul acesta sa faca o figura frumoasa si sa obtina rezultate pe masura .


La Chengdu – China, in data de 10 Septembrie la
Campionatul Mondial de Adulti Dansuri Standard ,Romania va fi prezenta cu Rares Cojoc & Andreea  Matei (campioni nationali ai Romaniei ) si perechea formata din Paul Rednic & Roxana Lucaciu(vicecampioni nationali)

In Slovakia, la Bratislava, pe data de 8 Septembrie, la Campionatul European  de Tineret Dansuri Standard vor concura pentru „tricolor”  Tiberiu Stan & Daria Grigore(campioni nationali) si Sebastian Zicoane & Anca Copos (vicecampioni nationali )


Pe 9 Septembrie la Campionatul Mondial de Junior II Dansuri Standard Romania este reprezentata de Ciprian Marita & Oana Bumba(campioni nationali) si Andrei Petcu & Bianca Buzuleac (vicecampioni nationali ).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu