miercuri, 12 iulie 2017

Karate/ Campionatul Național de Karate Wado Kai 2017

Ediția 2017 a Campionatului Național de Karate Wado Kai s-a desfășurat în data de 8 iulie, în sala de sport Andreea Isărescu din Voluntari, sub egida Federației Române de Arte Marțiale.
Clubul Sportiv "Dan Botezatu" a participat la această competiție cu 7 sportivi, trecându-și în palmares tot atâtea medalii în probele de kumite: 3 de aur și 4 de bronz. Băisan Răzvan, Radu Miruna și Robu-Lungu Darius și-au câștigat categoriile la minicadeți, în timp ce medaliile de bronz au fost obținute de către Ciobanu Serena la cadete, Iștoc Bogdan la seniori -75kg, Cășeru Ionuț la seniori -67kg și la kumite echipe seniori (Iștoc Bogdan și Cășeru Ionuț).
"Ultimul samurai din echipa, Miron Ioan, deși la ultimele două competiții a câștigat aurul în probele de kumite, acum a pierdut din primul tur. Se mai întâmplă și accidente..." a declarat antrenorul/sportiv Ionuț Cășeru.
"Am avut o vară plină de karate. După campionatul european am avut 3 competiții de karate SKDUN: Cupa Orașului Voluntari, pe 13 mai, unde am obținut 2 medalii de aur (prin Rusu Ana-Maria și Radu Miruna la kumite minicadete), 1 de argint (Robu-Lungu Darius la kumite minicadeți) și 2 de bronz (Băisan Razvan la kumite copii 3 și Robu-Lungu Darius la kata minicadeți). A urmat pe 10 iunie Cupa Kanazawa, la Alexandria, unde s-au obținut: o medalie de aur (Miron Ioan la kumite cadeți), 3 de argint (Cioltan Răzvan, Radu Miruna și Robu-Lungu Darius la kumite minicadeți) și 1 de bronz (Ciobanu Serena la kumite minicadete). Apoi a venit o competiție frumoasă la mare, Dobrogea Karate Cup, competiție desfășurată în mall-ul Maritimo din Constanța, unde a plouat cu medalii...3 de aur, 4 de argint și 6 de bronz (Iștoc Bogdan - argint la kumite seniori; Miron Ioan - aur la kumite și bronz la kata cadeți; Robu-Lungu Darius - aur la kumite și argint la kata minicadeți; Cioltan Răzvan - argint la kumite minicadeți, după finala cu Darius; Radu Miruna - aur la kumite și argint la kata minicadete; Ciobanu Serena - bronz la kumite și bronz la kata minicadete; Băisan Răzvan - bronz la kumite copii 3; Cojocaru Rareș - bronz la kumite și bronz la kata copii 3). Am făcut o demonstrație cu prilejul festivalului <Bucurie în mișcare> în centrul Bacăului pe 4 iunie și l-am comemorat așa cum se cuvine pe sensei Dan Botezatu la 9 ani de la trecerea sa în veșnicie, pe 18 iunie, printr-un stagiu de Krav Maga cu maestrul Emilio Buffardi din Italia. Acum am trecut prin focul naționalelor de Karate Wado Kai, urmând ca la sfârșitul lunii să mergem la stagiul de la Poiana Pinului cu lotul național de Karate SKDUN."

Clubul dorește de asemenea să mulțumească sponsorului Dan Lupu (Vicmod) pentru sprijinul financiar constant adus în ultimii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu