miercuri, 14 decembrie 2016

Anul 2017 aduce doua competitii de dans sportiv in Bacau

Dansul sportiv romanesc a intrat intr-o pauza competitionala de doua luni, sezonul viitor fiind programat a lua startul pe 18 februarie 2017.
La o scurta vizita a site-ului Federatiei Romane de Dans Sportiv (F.R.D.S.) puteti gasi calendarul competitional 2017 care nu poate fi trecut usor cu vederea. Asadar, pentru anul viitor, F.R.D.S. si cluburile afiliate pregatesc sportivilor si spectatorilor iubitori de dans sportiv 74 de competitii. Dintre acestea, 10 sunt subliniate cu rosu, fiind cotate cu licente W.D.S.F. Open si Internationale. Cinci dintre acestea se vor disputa la Bucuresti, doua la Timisoara si cate unul la Oradea, Sibiu si Bacau, si vor avea loc dupa urmatorul program: 11-12 martie Dance Masters Bucuresti, organizatori CS Phoenix, CS Pas in Doi si Bogdan Paun; 22-23 aprilie WDSF Dance All Stars Bucuresti, organizator CS Contesina; 29-30 aprilie WDSF Open Bacau, organizator CS Adamas; 20-21 mai WDSF Mihai Petre (in 2016 competitia s-a numit WDSF Romanian Open si probali isi va pastra numele si in 2017), Bucuresti, organizator CS Mihai Petre; 18 iulie Varadium Dance Festival Oradea, organizator CS Stephany; 16-17 septembrie WDSF Transylvanian Grand Prix Sibiu, organizator CS Fan Dance Club; 7-8 octombrieWDSF Timisoara Open Campionship organizat de CS Magnum; 21-22 octombrie WDSF Dance Fest Open Bucuresti, organizator CS Alessia; 11-12 noiembrie WDSF Romanian International Dance Cup Timisoara, organizator CS Sportim si WDSF Bucharest Open pe 25-26 noiembrie, organizat de CS Dance Impact.

 Anul viitor, Campionatul National pe Sectiuni se va disputa la Iasi pe 4-5 martie in organizarea clubului ProSwing din capitala. Campionatul National de Formatii este programat pentru 22 aprilie la Bistrita, competitie pastorita de clubul Floris din localitate. Campionatul National de 10 Dansuri se va desfasura pe 6-7 mai la Brasov, responsabil cu organizarea fiind clubul Pro Dance Studio. Cupa Romaniei se va derula pe 14-15 octombrie la Sebes, clubul organizator fiind Samara. Campionatul National pe Clase va avea loc pe 4-5 noiembrie la Brasov in organizarea clubului La Passion.

Intre cele 74 de evenimente se regasesc si patru competitii de ranking: pe 18-19 februarie la Dumbravita-Timis (organizatori CS Mirtys si CS Crystal Top); pe 29 aprilie la Alexandria (organizator CS Sibba); pe 13-14 mai la Satu Mare (organizator CS Royal D Satu Mare) si pe 27-28 mai la Resita (organizator CS Mystic).

Pentru anul viitor, Bacaul va gazdui doua competitii majore, una internationala, organizata de CDS ADAMAS Bacau si care se va desfasura la Sala Sporturilor timp de doua zile, pe 29 si 30 aprilie, concurs la care vor fi prezente nume importante ale dansului sportiv la nivel european si mondial. Evenimentul va cuprinde multe alte momente importante si intersante, ceea ce va face din reuniunea bacauana un reper important in dansul sportiv romanesc si va face intrarea Bacaului in dansul sportiv european. Trebuie subliniat faptul ca, in 2017 Bacaul va fi Oras European al Sportului si Capitala Tineretului din Romania. A doua competitie bacauana va fi organizata tot de CDS ADAMAS Bacau, evenimentul urmand a se derula la Slanic Moldova pe 24 septembrie, competitia purtand numele Perlei Moldovei, „Cupa Slanic Moldova”.


Toate competitiile de dans sportiv cuprinse in calendarul competitional 2017 se desfasoara sub egida F.R.D.S. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu