marți, 14 iunie 2016

Raliul Moldovei editia a VI-a

În perioada 01-02 se va desfășura cea de-a șasea ediție a Raliulului Moldovei Moinești, alcătuit din 15 probe speciale, din care 7 distincte, care însumează 127.36 km. Primele cinci dintre acestea urmează să se desfășoare în prima zi a competiției pe drumurile din apropierea Bacăului, iar restul de 10 sunt programate în a doua zi, cea de sâmbătă, atunci când echipajele vor ajunge în zona Moineștiului.
Startul festiv va avea loc joi, 30 iunie, începand cu ora 20:00, în centrul Bacăului, pe str. Nicolae Bălcescu, locație în care va fi amplasat și parcul de service inclusiv vineri, 1 iulie. A doua zi, caravana Campionatului Național de Raliuri Dunlop se va muta în centrul Moineștiului, pe str. Tudor Vladimirescu.
Totodat\ se va desfa[ura [i Campionatul National Rally 2 Dunlop, care se afla la prima editie, iar pentru concurentii care urmeaza sa participe in cadrul acestei competitii programul este unul usor restrans, ei urmand sa parcurga 9 probe speciale care insumeaza 71,98 km.

Raliului Moldovei Moinești 2016 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Consiliului Local Moinețti, Consiliului Local Măgirești și Consiliului Local Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu