luni, 12 martie 2018

Dans Sportiv/ Alte concursuri, alte medalii

Sala Apollo din capitală a găzduit weekendul trecut un nou concurs de dans sportiv. De această dată a fost vorba de Excellence Dance Cup, Open Internațional, un eveniment organizat de CDS Stop&Dance Studio București sub egida FRDS și MTS. Conform site-ului FRDS, dancesport.ro, la această competiție au participat 301 de perechi de la mai multe cluburi din țară. Și clubul băcăuan Adamas a fost prezent la acest eveniment participând cu trei perechi, toți sportivii băcăuani fiind finaliști și implicit medaliați. Iată și rezultatele sportivilor băcăuani la Excellence Dance Cup:
-Alex Bertea-Carina Băisan, locul II clasa E 6-11 ani;
-Cosmin Grapcenco-Matheea Nicoară, locul VI în finala E 6-11 ani;
-David Avârvarei-Denisa Bercaru, locul VI în finala E 14-15 ani.

Dansatorii sportivi băcăuani sunt pregătiți de antrenorii Romeo Tanasă, Camelia Tanasă și Cristi Sava, iar weekendul viitor (17-18 martie) vor participa la a XII-a ediție a Cupei „Beija Flor”, organizată de clubul cu același nume, în Sala Sporturilor din Galați.

Într-o altă competiție internațională, disputată la Brno, în Cehia, la categoria Juniori II perechea Mateo Ipate (Adamas Bacău)-Sonia Stelea (Latino Angels Dej) s-a calificat în finală unde s-a clasat pe locul VI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu