marți, 6 martie 2018

Campionatul Național de Karate SKDUN/ Rezultate bune pentru sportivii băcăuani

Prima competiție oficială din acest an a Departamentului de Karate SKDUN din cadrul Federației Române de Arte Marțiale s-a desfășurat weekendul trecut în Sala Apollo din sectorul 3 al capitalei. Campionatul Național de Karate SKDUN a reunit sportivi din 36 de cluburi, numărul mare de participanți fiind motivul principal pentru care această competiție s-a ținut pe durata a două zile.
Clubul Sportiv ”Dan Botezatu” Bacău s-a prezentat la acest eveniment cu 10 sportivi, care au obținut 3 medalii de aur, 1 de argint și 2 de bronz. Au fost medaliați următorii sportivi: Robu-Lungu Darius - aur la kumite individual minicadeți și bronz la kata individual minicadeți (centuri maro/negre); Rusu Ana-Maria - aur la kumite individual minicadete -50kg; Coșerariu Robert -  argint la kumite individual copii 3 -42 kg; Cioltan Răzvan - bronz la kumite individual cadeți -55 kg; Cășeru Ionuț - aur la kumite individual seniori -68 kg.
Au mai participat: Ciobanu Serena, Radu Miruna, Băisan Răzvan, Miron Ioan și Enea Irinel.
Antrenorul/sportiv Ionuț Cășeru a declarat: ”Darius și-a confirmat valoarea, impunându-se la kumite după 5 meciuri la o categorie grea, apoi și prin bronzul de la kata. Sunt încrezător că poate aduce medalii și de la europenele din aprilie din Polonia. Ana-Maria Rusu a demonstrat că experiența poate cântări mai mult în timpul unui meci decât forma de moment. Răzvan Cioltan a luptat prima oară la cadeți și a ajuns în semifinale. Iar revelația lotului cu care am mers la București a fost Robert Coșerariu, care după ce a fost scos din primul tur anul trecut, acum și-a croit drumul până în finală cu tehnici frumoase de picior și și-a trecut în palmares primul său titlu de vice-campion național.”

Clubul mulțumește sponsorului Dan Lupu (Vicmod) care sprijină în continuare activitatea sportivă a samurailor regretatului antrenor Dan Botezatu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu