miercuri, 23 martie 2016

Programu „Find your way 2” se deruleaza in aceasta saptamana in Bacau

Este vorba despre un proiect al celor de la Aociatia pentru Dezvoltare Activa (A.D.A.) Bacau si care se deruleaza in aceasta perioada in orasul de pe Bistrita.

„Aceast\ a doua editie a programului Find your way are loc exact la un an de la prima, program care urmareste sa educe si sa orienteze tinerii. Proiectul este impartit pe trei parti. In prima parte au avut loc sesiuni pe parte de dezvoltare personala, a doua parte cuprinde chestiuni de orientare in cariera si antreprenoriatul, iar in partea a III-a va fi si o activitate de tip biblioteca vie la care vor participa 20 de specialisti din difeite domenii care vor povesti tinerilor despre meseria respectiva”, a

declarat Victor Toma, presedintele A.D.A. Bacau.
La acest proiect, finan]at de Uniunea European\ prin Programul Erasmus+, participa 50 de tineri din România, Malta, Macedonia, Grecia, Spania, Italia, Portugalia [i Turcia.


 
Miercuri de la ora 11.30, tinerii particianti in programul Find your way 2 au fost intr-o vizita la Academia de Dans ADAMAS Bacau, acolo unde antrenorul clubului, Romeo Tanasa, le-a vorbit despre ce inseamna sa faci din pasiunea ta o meserie si chiar o afacere, dupa care au facut un mic curs de dans, probabil cel mai apreciat program al zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu