marți, 8 martie 2016

Mărțișoare de aur și de argint/ Campionatul Național de Karate SKDUN

În perioada 05-06.03.2016, în modernul centru sportiv Apollo din București, s-a desfășurat Campionatul Național de Karate SKDUN, probele individuale (kata și kumite).
Prima competiție din acest an a însemnat pentru sportivii de la C.S.Dan Botezatu o nouă provocare, dar care a adus și rezultate pe măsură. Astfel, 7 sportivi conduși de antrenorul Ionuț Cășeru au luptat în 5 finale și au adus acasă 1 aur și 4 medalii de argint. Medaliile au fost obținute de către următorii sportivi:
- ROBU-LUNGU DARIUS: aur la kumite copii 3, -35kg;
- RADU MIRUNA: argint la kumite copii 3, -32kg;
- CIOBANU SERENA: argint la kumite copii 3, -42kg;
- BABEI ROBERT: argint la kumite seniori, -85kg;
- CĂȘERU IONUȚ: argint la kumite seniori, -65kg.
Darius a revenit în prim plan, confirmă practic medalia de bronz obținută la mondialul din Serbia din octombrie anul trecut. Serena și Miruna au ajuns în finală datorită unor tehnici frumoase de picior la nivel jodan, iar Ana Maria Rusu a scăpat de puțin podiumul la kata, unde s-a clasat a IV-a. Mai este mult de lucrat până să pot spune că sunt pe deplin mulțumit de sportivii mei, însă aceste rezultatele ne dau speranțe pentru viitorul Campionat European din luna aprilie de la Nuremberg, unde îmi doresc să fim în vârf de formă” a declarat antrenorul/sportiv Ionuț Cășeru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu